Gyprocwerken Glabbeek

Als ervaren vakman klaren wij uw gyprocwerken regio Glabbeek snel, grondig én kwaliteitsvol. Wij plaatsen gyproc steeds met de nieuwste materialen & technieken op de markt om onze kwaliteit te garanderen. Bij Gyprocwerken Poleunis kan u rekenen op deskundige advies over de mogelijkheiden en prijzen voor gyprocwerken.

Gyprocwerken Glabbeek

Gyprocwerken Glabbeek: wil je een nieuwe wand, tussenmuur of plafond plaatsen met gyproc? Of heb je een zolder in gedachte die je wil omtoveren tot een mooie nieuwe zolderkamer? Bij Gyprocwerken Poleunis ben je aan het juiste adres voor het plaatsen van gyproc.

Tip: net zoals bij gewone muren en wanden is het bij gyproc ook mogelijk om ramen en deuren te voorzien. Gyproc is eenvoudig aan te passen en voorzien om openingen maken.

Wil je graag weten wat alle mogelijkheden zijn voor jou in Glabbeek, heb je interesse in onze aantrekkelijke prijzen voor het plaatsen van gyproc?

Gyproc plaatsen Glabbeek:

• Scheidingswanden
• Valse wanden
• Voorzetwand
• Muren
• Valse plafonds
• …

Voordeln gyproc plaatsen & gyprocwerken

Plafonds en wanden in gipskarton komen steeds vaker voor dankzij tal van voordelen. Gyproc kan op elke locatie in uw huis, gebouw of winkel geplaatst worden, zowel bij nieuwbouw als renovatie en bestaande woningen. Een ander voordeel van gyproc is dat je gemakkelijk verlichting of andere (elektrische) voorzieningen kan inbouwen. Ook zorgt gyproc voor extra isolatie, denk bijvoorbeeld aan een voorzetwand of een verlaagd plafond.