Over ons

Zaakvoerder Christof Poleunis is de oprichter van Schilderwerken Poleunis en heeft reeds jaren ervaring in alle soorten schilderwerken & kluswerken. Doorheen de jaren is zijn zaak uitgegroeid tot de referentie voor alle schilder- en gyprocwerken alsook het leggen en afwerken van vloeren en plinten. Zijn succesvolle zaak heeft hij te danken aan een goede opleiding en zijn liefde voor het vak.

CHRISTOF POLEUNIS

Het bedrijf van Christof Poleunis is gebouwd op jaren ervaring en vakmanschap. In deze sector kan je alleen overleven door een uitstekende reputatie op te bouwen met oog voor kwaliteit en klantentevredenheid, want lang na de prijsafspraken zal ons werk & nazorg voor altijd onthouden blijven.

U kan bij ons terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken, maar ook voor andere voor afwerkingen, advies, decoratie en inrichting. Zowel voor nieuwbouw als bestaande woningen, nieuwe klussen of herstellingen.

Wilt u graag onze hulp?

Weet u niet waar te beginnen? Wij geven ook steeds vrijblijvend advies op maat van uw woning en wensen!

Wenst u graag een afspraak, op maat gepaste offerte of meer informatie? Dit kan allemaal vrijblijvend dus contacteer ons vandaag nog of vraag gratis uw offerte aan.