Behang- en schilderwerken

Christof Poleunis is uw vakman voor binnen- en buitenschilderwerken & behangwerken. Onze specialiteit is het schilderen van muren en plafonds, maar we behandelen, onderhouden en repareren ook ramen en deuren.

BINNENSCHILDERWERKEN

Schilderwerken Poleunis realiseert behangwerken en binnenschilderwerken voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen, bedrijven, winkels, restaurants, kantoren, garages, gebouwen,  etc… Wij besteden uiterste zorg voor uw project en in al onze uitvoeringen.

Schilderen van muren en plafonds zijn onze specialiteit, maar ook voor het schilderen van ramen, deuren, trappen, lijsten en mdf kan u uiteraard bij ons terecht. Wij houden rekening met de kleinste details bij al onze schilderwerken, zo werken we alles perfect af en laten we nadien alles netjes achter. Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze werken te garanderen, werken wij uitsluitend met kwalitatieve verf en materialen.

BUITENSCHILDERWERKEN

De betere aanpak voor uw buitenschilderwerken kan u uiteraard vinden bij Schilderwerken Poleunis. Het visitekaartje van uw woning of gebouw is uiteraard de buitenkant, daarom begrijpen wij maar al te goed dat de buitenschilderwerken een belangrijke rol spelen bij het opfrissen van uw woning of gebouw. Wij werken allround en dat wil zeggen dat wij instaan voor het verven en opfrissen van gevels, poorten, ramen, deuren, tuinmeubels, tuinhuis, carports, hekken, enzovoorts.

Omdat alles buiten onderhevig is aan zon, slecht weer, wind, regen en andere invloeden, spenderen wij extra aandacht in da kwaliteit en afwerking van onze schilderwerken. Zo gebruiken we steeds de beste materialen en zorgen we ook voor een goede bescherming, dit doen we door ervoor te kiezen om de muren en ander houtwerk juist te behandelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij hierin een referentie geworden in Tienen en omstreken.

Een goede schilder nodig?

Bent u op zoek naar een schilder met de kwast op de juiste plaats?
Twijfel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een gratis offerte aan!

Waarom kiezen voor ons?

• perfecte schilderkwaliteit
• hoogwaardige producten
• kleuradvies op maat
• verfijnde detailafwerking
• correcte afspraken
• oprechte klantvriendelijkheid
• faire prijzen