Laat uw vloer & plinten door ons leggen!

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van laminaat, parket en kurkvloeren. Wij verzorgen uw project van A tot Z en werken ook af met plinten. Als ervaren vakman zorgen wij voor een perfect afgewerkt eindresultaat. Wij geven advies of informatie over vloer en het onderhouden van de vloer.

PARKET-, LAMINAAT- EN KURKVLOEREN

Wenst u een nieuwe vloer te laten leggen parket, laminaat of kurk door een vakman die zorgt voor de plaatsing en afwerking? Bij Poleunis hoeft u niet lang te wachten, wij plaatsen snel & vakkundig uw vloer op traditionele wijze.

Wij plaatsen laminaat, parket en kurkvloeren & we zorgen voor feilloos resultaat. Vraag ons om advies en wij bezorgen vrijblijvend en gratis een offerte voor het leggen van uw vloer in uw woning, gebouw of winkel.

Contacteer ons voor meer informatie over alle onderhoudsvoordelen van de verschillende soorten vloeren.

VOORDELEN

Van alle afwerkingen in huis is de vloer het meest onderhevig aan slijtage. Een goede vloer moet passen in je interieur, daarom geven wij vooraf altijd professioneel advies.

Welke vloeren kan u zoal laten plaatsen:

• Parket (bamboe, planken, stroken, fineerparket, …)
• Laminaat
• Kurkvloer

Uw vloer moet goed tegen een stootje kunnen en onderhoudsvriendelijk zijn. Welke soorten vloeren en wat hun gemiddelde prijs is met plaatsing, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek, contacteer ons daarom vandaag nog.

Plinten ter afwerking van u vloer

Heb je al een vloer of heb je nog niet gedacht aan de afwerking van je nieuwe vloer? Naast een mooie vloer zijn plinten ook heel belangrijk als afwerking, ze maken namelijk je vloer echt mooi af.

Plinten komen voor in veel soorten, maten en systemen. Zo heb je plinten met een kliksysteem, plakplinten met lijm of decoratieve MDF plinten met verschillende designs.

Vind je het lastig om te kiezen welke plinten je wilt? Contacteer ons voor vrijblijvend advies, wij weten welke materialen de beste zijn en hebben dankzij onze jarenlange ervaring ook veel handige tips bij het kiezen van de juiste plint.